Kristallen in het dagelijks leven

Wist u dat u kristallen op veel verschillende manieren kunt inzetten? Elke steen heeft zijn eigen energie en trilling, waarmee hij uw energetisch lichaam beïnvloedt. U kunt ze gebruiken om u energieker te voelen, om uw creativiteit te stimuleren, maar ook om u juist meer ontspannen en minder angstig te voelen. Er zijn ontzettend veel verschillende kristallen en edelstenen, en ze hebben allemaal hun eigen werking. Bij I Am light Empowerment kunnen we u helpen de juiste steen of de juiste combinatie aan kristallen te vinden, wat het doel ervan ook is. Door onze jarenlange ervaring met het geven van advies en workshops met betrekking tot kristallen weten we precies wat de werking is van de verschillende stenen, en hoe we deze kunnen inzetten. Aan de hand van uw persoonlijke verhaal, uw klachten of wensen vertellen we u welke stenen daar het beste bij passen. Vervolgens kunnen we deze naar wens met de hand slijpen, zodat u ze gemakkelijker kunt gebruiken.

Het verschil tussen kristallen en edelstenen

Veel mensen denken dat met kristallen en edelstenen hetzelfde bedoeld wordt, dit is echter niet het geval. Kristallen zijn mineralen met een kristallijne vorm, terwijl edelstenen ook uit mineralen kunnen bestaan. Veel edelstenen zijn inderdaad kristallen, maar het kunnen ook gesteenten zijn. In onze workshops vertellen we u graag over de bijzondere krachten van kristallen, maar u kunt ook bij ons terecht voor een persoonlijk advies.

kristallen

De toepassing van minerale stenen

U kunt onze kristallen op diverse manieren inzetten in het dagelijks leven. We verkopen zowel losse stenen die u in uw broekzak kunt dragen als hangertjes voor aan een kettinkje. Ook hebben we minerale stenen van groter formaat, die u op een plankje of uw nachtkastje kunt zetten. Zeker de grote stenen hebben een heel prettig effect in de ruimte waar u ze neerzet, of dat nu de woon-, slaap- of werkkamer is. Overigens kunnen we ook adviseren welke kristallen geschikt zijn voor welke ruimte. In de slaapkamer wilt u bijvoorbeeld stenen die u kalmeren en ontspannen, maar in de werkkamer heeft een opwekkende steen die uw creativiteit stimuleert meer zin.

Workshops over edelstenen en cacao

In onze winkel kunt u naast passend advies over al onze edelstenen en kristallen ook terecht voor leuke workshops en zelfs een cacao ceremonie. In onze edelstenen workshops leert u alles over de bijzondere werking van minerale stenen, en in onze cacao ceremonie begeleiden we u stap voor stap door een spirituele reis naar ontwaking en bewustwording. U gaat zich verbonden voelen met uw eigen kracht, en voelt zich daarna veel krachtiger. Voor meer informatie over deze bijzondere ceremonie, of over alle stenen die wij verkopen neemt u contact met ons op. Dit kunt u doen via het contactformulier op deze website of door te bellen naar 085-2081207.

Menu