Healing sessie

Iedereen heeft wel eens last van fysieke of mentale klachten. Uw energie is op of uw creativiteit wil maar niet op gang komen. Waar u ook last van heeft wij willen u helpen. Overal om ons heen zijn trillingen en verschillende energie├źn. Deze kunnen invloed hebben op u en uw mentale of fysieke gezondheid. Zit u de laatste tijd niet lekker in uw vel of heeft u ergens anders last van? Misschien is een healing sessie wel wat voor u!

I Am Light Empowerment

Wij zijn een bedrijf dat mensen helpt weer in hun eigen kracht te staan. Door middel van kristallen helpen wij mensen waar dat nodig is. Elke steen heeft een eigen energie en werking die mensen kan helpen om te ontspannen of juist energieker te voelen. Wij gaan aan de hand van uw verhaal kijken welk kristal of edelsteen aansluit op uw energie. In onze winkel in Goes kunt u mineralen hangers op maat laten maken. Ook kunt u een edelsteen die perfect bij u past bij ons laten slijpen. Als u naar onze winkel komt kunt u verschillende stenen uittesten onder begeleiding van een expert. Wij gaan samen met u op zoek naar de steen die de juiste energie en trilling bevat voor u. Kom vooral eens rustig langs om de verschillende stenen te bekijken en voelen.

Healing sessie

Wij helpen mensen om weer in contact te komen met zichzelf. Tijdens een healing sessie gaan wij uw lichaam en geest met elkaar in balans brengen. Wij laten u de verlichting ervaren van zowel fysieke als mentale klachten. Het kan voorkomen dat uw energiebalans verstoord is. Dit kan mogelijk komen door de ascentie waar wij op dit moment iets van kunnen merken op aarde. De verstoring van uw energiebalans kan leiden tot fysieke en mentale klachten. Samen met ons kunt u bewust worden van uw eigen energie. Wij zijn erop getraind om disbalans op te merken en om de oorsprong van uw klachten te achterhalen.

Tijdens een healing sessie focussen wij ons op wat u nodig heeft en welke energie u uitstraalt. Wij geloven in de genezende kracht van stenen, mensen, dieren en de natuur. Het onderzoek dat wij in heel veel verschillende landen hebben gedaan naar deze unieke natuurvoorwerpen willen wij delen met de wereld.

Healing sessie

Contact

Wilt u meer informatie over een healing sessie of wilt u weten welke steen nu bij u past? Neem dan vooral contact met ons op. U kunt bij ons terecht voor kwarts, edelsteenhangers en verschillende workshops. Wij staan altijd voor u klaar en helpen u graag bij u pad naar heling.

Menu