Edelstenen en hun bijzondere werking

Edelstenen hebben een hele bijzondere werking op zowel uw fysieke als mentale gezondheid. Dit komt doordat ze allemaal hun eigen energie en trilling hebben. Alles in het universum bestaat uit trilling, en uw lichaam ook. Doordat edelstenen een bijzonder sterke trilling hebben kunnen ze u op energetisch niveau beïnvloeden en versterken. Elke edelsteen heeft zijn eigen samenstelling aan mineralen, en zijn eigen dicht- en helderheid. Daardoor heeft elke steen een andere werking, hoewel er van veel soorten edelstenen bekend is dat ze specifiek bij bepaalde klachten helpen. Bij I Am Ligt Empowerment hebben we reeds jarenlange ervaring met het geven van workshops en advies omtrent het gebruik van edelstenen en kristallen, en kunnen u helpen bij het vinden van uw eigen krachtsteen. Op het gebied van workshops bieden we onder andere een cacao ceremonie of edelstenen workshop.

Welke edelstenen passen bij u?

Als u één of meerdere stenen wilt aanschaffen dan is het belangrijk dat we weten wat het doel ervan is. Bent u op zoek naar meer rust? Wilt u zich juist meer geprikkeld en geïnspireerd voelen? Of heeft u misschien last van angsten? Er zijn zóveel verschillende edelstenen dat het lastig kan zijn de juiste te kiezen, en hoe meer informatie we hebben, hoe makkelijker we u advies kunnen geven. U kunt natuurlijk al onze edelstenen ook komen bekijken en voelen. Het is belangrijk daarbij op uw eigen gevoel te vertrouwen, want vaak geeft uw lichaam al aan welke steen voor u de juiste is. Als u een keuze heeft gemaakt kunnen wij deze edelstenen indien gewenst met de hand slijpen in een vorm naar keuze. De meeste mensen prefereren immers een afgewerkte, gladde steen. Deze houdt prettiger vast en is ook makkelijker mee te nemen in uw broekzak of tas.

edelstenen

Hoe gebruikt u kristallen in het dagelijks leven?

Wat het doel ook is van de edelstenen die u heeft aangeschaft, het is belangrijk dat u ze dichtbij u draagt. Het heeft geen zin als u de steen/stenen in de kast legt en slechts af en toe aanraakt. Draag ze daarom in uw broekzak of in uw tas, of leg ze op uw nachtkastje als u gaat slapen. We kunnen u ook zeker een mooie combinatie aan edelstenen aanraden die zorgen voor een zalige nachtrust, of een steen die de straling van uw computer neutraliseert. Deze tweede is heel handig voor mensen die veel computerwerk verrichten en merken dat dat ze uitput. Zoals u ziet kunt u edelstenen op diverse manieren inzetten. Wilt u meer informatie of bent u benieuwd naar welke steen/stenen we u zouden aanraden? Neem dan vooral even contact met ons op, dan vertellen we u er graag alles over.

Menu