Een cacao ceremonie voor spirituele groei

In onze winkel voor edelstenen en kristallen kunt u ook terecht voor een cacao ceremonie. Dit is een eeuwenoud ritueel dat afkomstig is uit Zuid- en Midden Amerika. De reden dat dit in deze regio zo populair is is dat cacao hele heilzame eigenschappen heeft. Het is ontzettend rijk aan diverse mineralen, zoals ijzer en magnesium, maar ook stofjes die inwerken op uw hormonen en u daadwerkelijk gelukkiger maken. Een cacao ceremonie heeft als doel dat u dichter bij uzelf komt te staan en groeit op spiritueel gebied. De cacao wordt daarbij ingezet om u het duwtje in de rug op het fysieke vlak te geven. Het is een helende ceremonie die bol staat van de positieve energie, waarbij we veel aandacht geven aan jouw innerlijke kracht en onderbewustzijn.

Wat drinkt u tijdens de cacao ceremonie

Veel mensen denken dat we tijdens onze cacao ceremonie chocolademelk serveren zoals je die uit de winkel kent. Dit is absoluut niet waar. De bekende chocolademelk heeft namelijk nog maar weinig te maken met de pure vorm van cacao, en is ontzettend bewerkt. Voor onze cacao ceremonie bereiden we een drankje met pure, onbewerkte cacao. Daar voegen we diverse kruiden en een natuurlijk zoetmiddel aan toe, waarna een drankje ontstaat dat ontzettend gezond is om te drinken. Tijdens de ceremonie begeleiden we u en de andere deelnemers op een spirituele reis, en creëren we een veilige ruimte vol positiviteit. U zult er veel energie van krijgen, en u tegelijkertijd heel ontspannen voelen. Na onze bijzondere cacao ceremonie kunt u er weer tegenaan en voelt u zich dichter bij uw eigen kern staan.

cacao ceremonie

Winkel voor edelstenen en mineralen

Naast deze cacao ceremonie kunt u bij ons ook terecht voor workshops over mineralen, edelstenen en kristallen. Wij hebben een groot assortiment stenen op voorraad, en kunnen u er alles over vertellen. Door hun bijzondere samenstelling hebben ze namelijk een hele mooie uitwerking op zowel uw fysieke als mentale gezondheid. Welke steen voor u geschikt is hangt van veel factoren af. Heeft u bijvoorbeeld bepaalde klachten? Wilt u zich meer ontspannen of juist geïnspireerd voelen? Of wilt u een bepaalde ruimte meer in balans brengen? Wij geven u een passend en persoonlijk advies op basis van uw verhaal. Dit kan natuurlijk tijdens een workshop, maar u kunt er ook gewoon voor langskomen in onze winkel, of contact opnemen via 085-2081207. Nadat we besloten hebben welke steen geschikt is kunt u kiezen uit een onbewerkte variant, maar we kunnen deze ook met de hand voor u slijpen. Dit is handig als u hem dichtbij wilt dragen, bijvoorbeeld in uw broekzak of aan een hangertje. Grote stenen die bedoeld zijn om op een plankje of tafeltje te zetten werken we vaak niet af. Dit vinden veel mensen er mooier uitzien. De werking is echter precies hetzelfde, dus het maakt niet uit waar u voor kiest.

Menu