Ascentie

De aarde en wij als bewoners hiervan zijn momenteel bezig met een proces. Wij verplaatsen ons van de derde dimensie, via de vierde dimensie richting de vijfde dimensie. Door deze verplaatsing verandert de energie hier op aarde. De trillingen die zich constant rondom ons begeven verhogen met golven. Door deze verandering van de trillingen en energie verhoogt uw bewustzijn over hoe u leeft.

Transformatie

De transformatie die wij meemaken door ascentie is te vergelijken met het levensproces van een rups. Net als een rups gaan wij een grote verandering door, terwijl wij nog wel in leven blijven. De verandering is onvermijdelijk, maar daarom niet minder belangrijk. De zelfontwikkeling die u doormaakt tijden uw transformatie is cruciaal. U moet zorgen dat u op het juiste tempo gaat voor uzelf.

Ascentie

Door de verplaatsing naar de vijfde dimensie ontstaat er een verhoging van energie. Deze verandering kan zorgen voor mentale en fysieke klachten. Als u last heeft van zulke klachten is een healing sessie aan te raden. Tijdens een sessie als deze gaan wij uw lichaam en geest weer in balans brengen. Door de verhoging van trilling en energie is de kans groot dat uw emoties erg op en neer kunnen gaan. Alle onverwerkte emoties zullen door de ascentie kunnen vrijkomen. Het is hierbij heel belangrijk dat u luister naar uw lichaam.

Het is belangrijk dat u uw lichaam de vrijheid geeft om te ontwaken. Door uw eigen proces aan te gaan op uw eigen tempo kunt in uiteindelijk in uw vijfdimensionale zelf stappen. Het proces verschilt voor iedereen. Het doel is om emoties op te schonen en te handelen vanuit liefde hoger dan onszelf. Stel u open voor verandering en het spirituele pad dat u te wachten staat. Probeer u zo min mogelijk te verzetten. Hoe meer u tegenstribbelt, hoe uitdagender het zal worden om in uw vijfdimensionale zelf te stappen.

Ascentie

Emotioneel in balans zijn

Emoties zijn soms lastig om onder controle te houden. Emoties en gevoelens zijn net zo belangrijk als ervaringen. Door onze emoties krijgen onze ervaringen meer diepgang. Probeer u te verdiepen in uw omgeving en laat u hierdoor beheersen. Als u eenmaal in de vijfde dimensie bent beland wordt u niet langer beheerst door angsten en zorgen. Wij gaan graag samen met u op reis om zo tot de vijfdimensionale versie van u te komen. Om hierin te slagen moet u open staan voor het proces en de emotionele en spirituele weg die u te wachten staat.

Menu